2018. szeptember 15., szombat

Glamour-napi és szülinapi kívánságlista

Idén ismét a születésnapommal egy időszakra esik a Glamour-napok, így 2 in 1 kívánságlistát fogok megosztani Veletek!
A napokban jelent meg a Glamour magazin kuponokat tartalmazó száma, amire én is lecsaptam és össze is állítottam a listámat, a végén pedig a születésnapi kívánságlistámat is megnézhetitek.
DM
(csak üzletben beválthatóak, online shopban nem!)

Garnier arcápolásitermékek
50% - több termékre
Nálam is abszolút befutó a rózsaszín micellás víz, ha sminkeltávolításról van szó, ezért az utánpótlást így szerzem be. Ez a féláras kupon jó lehetőséget kínál, hogy kipróbáljam az arcmaszkjaikat!


Nivea arctisztítók
50% - több termékre (kivéve 7db-os arctisztító kendő)
A kedvenc, bevált arctisztítómat is ilyenkor szoktam megvenni.

Blend-a-med és Parodontax fogkrémek
50% - több termékre
Mikor máskor kellene feltankolni ezekből a fogyóeszközökből, mint sem amikor fél áron vannak?! A Parodontaxot a fogorvosom javaslatára használom, időszakosan, a váltás pedig a Blend-a-med.
A Parodontox kupon érvényes a fogkefékre, szájvizekre is!

Fa termékek
50% - több termékre
A tusfürdőket szeretem tőlük, lent a kedvenceimet láthatjátok, de jelenleg csak 1db-ot engedélyeztem magamnak, ugyanis még van egy pár a szekrényben.

Garnier dezodorok
50% - több termékre
A golyós dezodorok nagyon beváltak, semmi kellemetlen szag és nem szárítja a bőröm! Jópárat elhasználtam már, főleg a púderes illatúakat szeretem, mert van olyan, amelyiknek erősebb és egész nap érzem. Nyáron pedig a gyümölcsös, sportos illatokat használtam.



Gliss kur termékek
50% - több termékre
Jelenleg a balzsam állományom jól áll, de a sampon már utánpótlásra szorul. A fekete Gliss kur családot ki fogom próbálni, sok jót hallottam róla, 50%-kal pedig itt az ideje. 

L'oréal Paris Elseve hajápolási termékek
50% - több termékre
A festett hajra való samponhoz mindig visszatérek, imádom, a 400ml-est veszem, mert megéri ez a kiszerelés. Nemrég láttam meg ezt az Extraordinaire coco családot, ezért lehet teszek vele egy próbát, ha lesz kirakva belőle.

L'oréal Paris hajfestékek
50% - több termékre
Az Excellence és a Préférence festékek szupereket,természetesek, de csakis így féláron szoktam venni, mert elég borsos áron kívánják őket.


Nivea és Dove termékek
25% - több termékre 
Valamilyen testápolót szeretnék vásárolni, jelenleg ezek között vacillálok, a zuhanyzás közbenieket szeretem, mert gyorsak, de a téli hideg időre kelleni fog egy erősebb is, így az biztos a hagyományos verziók közül lesz. A micellás tusfürdőre pedig kíváncsi vagyok, lesz-e egyáltalán nálunk vidéken. 


Rossmann
(üzletben és online is beválthatóak, a 10%-os területi kuponnal összevonhatóak, de csak üzletben használható!)


Glade termékek
30% - több termékre
2 automata "tüsszögő macska" is van a lakásban, egy az étkező-nappaliban és egy az emeleten, szóval kell az utántöltő bele. Kedvencünk a japán kert, amit elég ritkán látok, de a lenti kettőt is szeretjük, ezért be fogok belőle tárazni. 

Cif Spray-k
50% - több termékre
A fürdőszobai Power  & Shine egy álom, hiába vettem más márkától, olcsóbbat -mondván ugyanaz, nem végez olyan szép munkát mint ez! 

Domestos wc blokkok, törlőkendők
33% - több termékre
Csak a kendőjüket kedvelem, gyors segítség a takarításban.

Bref termékek
30% - több termékre
Ha Wc-blokk, akkor Bref, nagyon jó az illata, vízkő ellen is szépen dolgozik és még a színe is jó. 


Jar gépi mosogatószerek
50% - több termékre
Kipróbáltunk többet is, de ez az ami hibátlan és igazi nehéztüzérség!

Coccolino termékek
33% - több termékre
Szívesen ezek az öblítőkből választok, annyira jó az illatuk és tartós is.

Silan termékek
30% - több termékre
A munkás ruhákhoz és törölköző, fehérneműk, ágynemű mosáshoz használom, mert erős az illata, de mégsem tolakodó és egész nagy kiszerelés is van.

Dekorkozmetikumok között is nézelődtem, igazából csak egy rúzst szeretnék, egy őszi színt, így az majd ott dől el, hogy melyik márka lesz.

Születésnapi kívánságlista
Pénztárca
Sajnos kezdi megadni magát a mostani nagy, fekete, ezért utódot kell találnom, amiben elférek. Rengeteg, rengeteg kártyám van, szóval ezeknek kell a hely az biztos.
A szomszédban, Kecskeméten találtam egy bőrdíszművest, Farkas Bőrdíszmű, hát zsebre tettek és kilóra megvettek ezek a tárcák, csak az abszolút befutó 3-at mutatom meg, mert mindet idetenném legszívesebben!



Hajszárító
Egy kis utazóm van, ami már nem igazán bír a hosszú hajammal, szóval kell egy rendes. Mivel a Remington hajvasalóm 10éves idén és még (lekopogom) semmi baja nem volt, így ehhez a márkához húz a szívem.
Határidőnapló
Én elköteleződtem a Dolce Blocco mellett, annyira igényes, annyira szép és praktikus. Idén ismét meseszép darabok lesznek, amiket már láttam, gyönyörűek és e között a három között vacillálok.
Szerintetek melyik legyen?

Köntös
Most már nem a panelban lakunk, hogy tartósan döglesztő meleg legyen a szabályozatlan távhőtől és ne lehessen megmaradni, így most már kelleni fog egy pihe-puha köntös! A ceglédi poppy kirakatában már annyiszor megcsodáltam ezeket a szépségeket, de a webshopban még több szépséget találtam. Eddig nem tudtam volna használni, de majd most!

Táska
A nagy "malaclopó" mellé szeretnék egy kisebbet, amibe pár dolog fér. Egy egészen kicsi van, de abba csak tárca és telefon fér, a termetes kulcscsomóm már nem. Most az új szerelem színem a barna. Ezeket a táskákat az etaska-n találtam.
Csizma
Ez már inkább karácsonyi ajándék listás, de ha már táska és barna, akkor barna csizma. Az ecipő-n nézelődtem, mivel van 35-ös méretben is és lesz kupon is!


Nektek mik szerepelnek a listán? 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, ha megosztod velem a véleményedet/észrevételedet!
FIGYELEM: technikai okok miatt nem tudok közvetlen választ írni, ezért pipáljátok ki az "értesítést kérek" lehetőséget, így kaptok értesítést a válaszomról!

Üzemeltető: Blogger.

© Nóra tükre, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena